OVER MIJ

Hondenfotografie met geduld en passie voor de hond

Over mij

Als gepassioneerd fotograaf en hondenliefhebber heb ik, Sybrinne Straver, Hond in Beeld opgericht. Naast fotograaf ben ik ook kynologisch instructeur. Dankzij diverse opleidingen en workshops weet ik hoe ik met honden om moet gaan en hoe ik ze kan motiveren, ongeacht ras of leeftijd.

Tijdens de fotoshoot staan plezier, rust en vertrouwen centraal, waarbij ik altijd op zoek ga naar die ene trouwe blik of eigenwijze houding. Het vastleggen van het karakter van de hond in een mooi en bijzonder beeld is mijn doel!

Om dit te bereiken neem ik ruim de tijd voor elke hond en creëer ik een ontspannen sfeer. Geduld is hierin het sleutelwoord! Pas als de hond zich helemaal op zijn gemak voelt, ga ik van start. Dat zie je terug in het resultaat!

Mogelijkheden

Bij Hond in Beeld kun je kiezen voor een fotoshoot op een prachtige buitenlocatie of voor een studio-shoot.

Fotoshoot op een buitenlocatie

De meeste honden zijn buiten in hun element en vaak levert dat geweldige foto’s met natuurlijk poses op. Inmiddels ben ik bekend met veel mooie buitenlocaties in regio Rotterdam waar ik in kan adviseren, maar als je zelf een locatie in gedachten hebt is dit natuurlijk ook mogelijk.

Fotoshoot in de studio

In de studio neem ik altijd de tijd om de hond te laten wennen aan de vreemde ruimte, de flitsers en aan mij. Vervolgens gaan we met veel geduld en vooral beloningskoekjes aan de slag om een karakteristiek portret vast te leggen.

In Beeld fotografie

Hond in Beeld is onderdeel van In Beeld fotografie.

 

KvK: 62985329